RefugeeHomeNL Community

Wij zijn er om jou te ontzorgen!

Na het uitbreken van het conflict in Oekraïne in februari 2022, zijn er meer dan 86.000 hulpvragers uit Oekraïne naar Nederland gekomen. RefugeeHomeNL is opgericht om een veilige opvang van ontheemde Oekraïners bij gastgezinnen in Nederland mogelijk te maken. Naast het matchingsproces die we faciliteren gaan we binnenkort ook een community platform lanceren voor álle gasthuishoudens in Nederland, om hiermee ook degenen buiten RefugeeHome goed te kunnen bedienen.

Momenteel zijn we volop bezig met het ontwikkelen van RefugeeHomeNL Community en willen jou uitnodigen om je alvast aan te melden. Meld je aan zodat we je tijdig kunnen informeren met betrekking tot de voortgang en bij het live gaan. Dit is geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen!

Toegang tot uitgebreid netwerk binnen Rode Kruis, VluchtelingenWerk Nederland, Leger des Heils en TakeCareBnB.

Laagdrempelige informatievoorziening

Doorverwijzing naar de juiste loketten

Antwoord krijgen op al jouw vragen

Contact met de NGO’s bij vragen

Jouw Community met alle andere gasthuishoudens

Meld je aan voor RefugeeHomeNL Community

 

 

Ons gepassioneerd en kennisrijk team staat klaar om jou te helpen. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

  • Rode Kruis logo.
  • VluchtelingenWerk Nederland logo.
  • Leger des Heils logo.
  • Takecarebnb logo.
  • Ministerie van Justitie en Veiligheid logo.

 

 

Over RefugeeHomeNL

RefugeeHomeNL biedt veilige en prettige opvang voor OekraÏense ontheemden bij Nederlandse gastgezinnen. WIj bieden hierin alle noodzakelijke en gewenste ondersteuning aan zowel gast als gastgezin.

 

RefugeeHomeNL is ontstaan als samenwerkingsverband tussen het Rode Kruis, het Leger des Heils, VluchtelingenWerk en Takecarebnb op voorspraak van het Ministerie van Justitie en Veiligheid. Met onze aanpak biedt RefugeeHomeNL een humaan alternatief voor noodopvang en een duurzaam verblijf bij een particulier.